FAQ Català

INFO PRÀCTICA – PREGUNTES FREQÜENTS

  • Què s’ha de fer per assistir a les conferències?

Les conferències són públiques i d’accès gratuït, no escau fer res per tal d’assistir-hi. Aquestes tindran lloc en el IGOP, que forma part de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es troba en el Passeig de Urrutia, nº17, <M> L3 Valldaura.

  • Què s’ha de fer per participar en les conferències?

Qui vulgui presentar una proposta pot omplir el Formulari d’Inscripció fins el dia 1 d’Abril. Les presentacions tindran com suport físic els posters, que són esquemes gràfics dels continguts de la intervenció. En altres paraules, es demana a les persones interesades que ens envïin una diapositiva que després s’imprimirà en format A3 o més gran i es penjarà en la paret. A alguns ponents se’ls requerirà que intervinguin durant les sesions plenàries, mentre que a d’altres atribuirà una intervenció breu al final de les plenàries. En qualsevol cas, els posters estaran penjats en el IGOP durant les trobades, la qual cosa els hi donarà visibilitat. D’una altra banda, es reservarà un moment per tal que els i les seues autores puguin explicar-los a les persones que hi estiguin interessades. Encara que recomanem l’enviament d’un poster amb la vostre proposta, aquest requisit no és obligatori.

  • Quina informació i documentació haig de facil.litar per tal d’inscriure’m?

A ser possible, envia’ns un poster o un resum de la teva proposta. Donarem resposta a les propostes el dia 15 de Abril. El teu poster, que hauràs d’imprimir en un format A2 o més gran, consisteix en una diapositiva que conté informació gràfica i escrita que resumeix els resultats de la investigació o de les experiències activistes que es presenten. Els posters estaran penjats en les parets i tindran com audiència a aquelles persones que passin per davant seu, com també aquelles persones que asisteixin a la presentació oral del poster. Els posters contribuiran a abreujar les presentacions i tornar el debat més plaent. Podeu trobar alguns exemples de posters aquí.

  • Cóm puc accedir a ajudes econòmiques?

Hi haurà fons limitats per a acollir ponents de fora, però intentarem ajudar-los a aconseguir un sostre, menjar i transport. Per a sol.licitar ajuda econòmica, entra en Inscripcions i omple el formulari. Es donarà prioritat a aquelles persones que presentin un poster. A part de contribucions voluntaries, els fons per a aquest taller han estat facilitats per la Fundació Antipodes.

 

  • I què passa amb el tema llingüístic?

Les conferències es realitzaran en anglès en la seva major part, però intentarem disponibilitzar traducció sinmultànea a diferents idiomes.

 

Leave a Reply